Elvie Stride Pump Single

Elektrisk bröstpump 1 st

Pris online2199 krI apotek: 2199 kr
1
Snabba leveranser
Finns i webblager.
Elvie Stride är en hands-free, elektrisk bröstpump av sjukhuskvalitet (150 ml) som kan anslutas till en app för extra funktioner.

Elvie Stride erbjuder kraftfull prestanda av sjukhuskvalitet i en bärbar design så att du slipper använda uttag och sladdar och kan pumpa effektivt var du vill.
 
Kraftfull, men supertyst
Elvie Stride är en kraftfull minipump med en liten motor av sjukhuskvalitet och brusreduceringsteknik. Elvie Stride smälter alltid in i bakgrunden, för riktigt diskret pumpning så att du aldrig missar något (eller en enda droppe mjölk).

Lätt i bh:n
Elvie Stride väger mindre än 150 g per kupa och är lätt och kompakt i bh:n. Den diskreta siluetten ser naturlig ut under kläder och tynger inte ned dig när du samlar in mjölk i bh:n.

Hands-free-hjälte
Du slipper jonglera hängande brösttrattar med trassliga kablar. Elvie Stride har utformats för att hålla dina händer och din kropp fria. Ta en promenad, prata i telefon eller ta en stund för dig själv.

Ger dig kontrollen
Du kan ansluta till Pump with Elvie-appen för att fjärrstyra pumpningen, justera intensitetsinställningarna och hålla koll på pumpningshistoriken – utan att behöva stoppa handen i bh:n.

SMARTA FUNKTIONER
-Spara dina standardinställningar för en snabb start varje gång.
-Brösttratt på 24 mm medföljer. (Brösttrattar på 21 mm och 28 mm säljs separat.)
-Rymmer 150 ml.

Sjukhuskvalitet: Upp till -300 mmHG, samt två lägen och tio intensitetsinställningar per läge.

Säker och hygienisk: Det slutna systemet skyddar dig och din bebis. BPA-fri.
Lätt att rengöra: Brösttrattar, främre kupdelar, ventiler och membran kan rengöras både för hand och i diskmaskin.
Det inbyggda laddningsbara batteriet kan laddas på två timmar med micro-USB för nästan tre timmars pumpning (beroende på inställningarna.)

Gör det bekvämt
Med tio intensitetsinställningar både i stimulerings- och pumpningsläget kan du pumpa bekvämt. Du kan anpassa pumpen så att den alltid startas med favoritinställningarna.

INFORMATION OM GARANTIN
2 års garanti på pumpenheten och 90 dagars garanti på alla andra komponenter.
 
KOMPATIBILITET
Elvie Stride är kompatibel med de flesta nya modeller av smarttelefoner som har stöd för Bluetooth Low Energy. Om du har en iPhone måste det vara en iPhone 6 eller senare med iOS11 eller senare. Om du har en Android-mobil måste du ha version 8 eller senare. Du hittar den senaste informationen om kompatibilitet på elvie.com. Det är okej om din mobil inte är kompatibel, du kan fortfarande använda din pump med kontrollerna på pumpenheten.

Jämförpris 2199 kr/ST

Lägsta pris de senaste 30 dagarna: 2199 kr

EAN: 05060442521384

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar