Elvie Single Electric Breast Pump

Elektrisk bröstpump 1 st

Pris online3999 krI apotek: 3999 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.
Elvie Pump (Enkel) är en ultratunn, elektrisk och bärbar bröstpump med en kapacitet på 150 ml. Den placeras diskret i bh:n och kontrolleras via Pump with Elvie-appen för en sömlös upplevelse som gör att du kan gå dit andra pumpare inte vågar. Med den nya pumpningsfunktionen SmartRhythmTM kan den anpassas när dina behov förändras. Välj mellan fyra pumprytmer för att optimera ditt mjölkflöde och hantera svårigheter som känsliga bröstvårtor eller en kraftig mjölkutsöndring. På det sättet kan du pumpa smartare och inte hårdare.

Elvie Pump är en liten bröstpump som placeras helt i bh:n för att du ska kunna pumpa diskret och hands-free. Känn dig bekväm med att pumpa var som helst – i soffan såväl som på fotbollsmatch. Endast Elvie Pump använder kraftfulla, Piezo-pumpar i miniatyrformat som skapar sug med hjälp av små diskar som oscillerar 21 000 gånger per sekund – det är utanför människors hörselförmåga. Och det kan ingen mäta sig med. Inga komplicerade manövrar att bemästra – byt flaska mitt i sessionen med en hand. Enkel att sätta ihop helt utan slangar och behållare som är svåra att rengöra eller engångspåsar.

Fyra pumprytmer för dina personliga behov. Ingen amningsresa är densamma. Det är därför vår nya pumpningsfunktion SmartRhythmTM kan anpassas när dina behov förändras. Välj mellan: 1. Multi-Switch för att optimera mjölkproduktionen. 2. Express and Collect för att hantera kraftig mjölkutsöndring. 3. Slow and Gentle för känsliga bröstvårtor. 4. Single-Switch för att automatiskt känna av mjölkutsöndring. Endast tillgänglig för iOS. Kommer snart till Android.

Kontrollera Elvie Pump från din telefon, håll koll på mjölkvolymerna i realtid och kolla in din pumpningshistorik – allt utan att behöva stoppa handen i bh:n. Det är enkelt att komma igång med vägledning i appen. Dessutom kan du spara dina önskade pumpinställningar för en snabb start varenda gång.

Elvie Pump är kompatibel med de flesta nya modeller av smarttelefoner som har stöd för Bluetooth Low Energy. Om du har en iPhone måste det vara en iPhone 5S eller senare med iOS11 eller senare. Om du har en Android-mobil måste du ha version 8 eller senare. Du hittar den senaste informationen om kompatibilitet på elvie.com. Det är okej om din mobil inte är kompatibel, du kan fortfarande använda din pump med kontrollerna på pumpenheten.

Jämförpris 3799 kr/ST

EAN: 05060442520394

Populärt just nu

Våra egna vardagshjältar