Elit Nutrition Testo PRO

Kapslar 120 st

Pris online379 krI apotek: 379 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.

Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Testo PRO är ett kosttillskott specifikt framtaget för män. Testo Pro är en unik blandning av örter och växter samt det potenta ämnet NMDAA som bidrar till ökad lust och välbefinnande. Testo PRO kan även med fördel nyttjade i samband med träning för bättre prestation samt återhämtning. • 8 aktiva ingredienser • Innehåller 10 mg NMDA • Lättsvalda kapslar.


Elit Nutrition har lagt mycket tid på efterforskning för kunna ta fram det bästa möjliga manliga kosttillskottet. Detta resulterade i en blandning av synergiska ingredienser bestående av örter, växter och NMDA.NMDA (N-metyl-D-asparginsyra) är asparaginsyra med en extra metylgrupp som är vriden i D form. Asparaginsyra är en aminosyra och normalt sett använder kroppen endast aminosyror som är vridna i L-form. Kroppen kan dock använda asparaginsyra i D form.Asparginsyra kan i kroppen interagera med NMDA-receptorer. NMDA-receptorer är i kroppen involverade i hormonell reglering via exempelvis GnRH (Gonadotropinfrisättande hormon).NMDA kombineras med de erkända ingredienserna bockhornsklöver (fenugreek), extrakt av brännässla, gingseng med flera för att skapa ett mycket avancerat kosttillskott.

Jämförpris 3,16 kr/ST

EAN: 07350076410900

Upptäck flera produkter inom

Populärt just nu

Våra egna vardagshjältar