Elit Nutrition Liver PRO

Tabletter 90 st

Pris online199 krI apotek: 199 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.

Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Liver PRO är ett kosttillskott för dig som vill främja en välfungerande lever. Levern är ett organ i kroppen som arbetar konstant för att hålla kroppen frisk och levande. Leverns största funktion i kroppen är att rensa ut giftiga ämnen. Levern rensar ut skadliga ämnen som vi fått i oss via mat och dryck samt att levern syntetiserar proteiner. Levern är kroppens största organ och utför över 500 funktioner i kroppen. Levern reglerar ämnesomsättningen, hjälper kroppen att ta upp vitaminer, kontrollerar kroppens hormoner vidare har leveren flertalet viktiga funktioner i kroppen. Levern utsätts för väldigt stor belastning och funktionen kan vid skada eller sjukdom försämras. Dock har levern förmågan att återuppbygga sig själv förutsatt att den får rätt byggstenar.


Ingredienserna i Liver Protect hjälper levern att återhämta sig fortare samt minskar risken för oxidativ skada. Liver Pro består av ett komplex av 8 viktiga ingredienser från växtriket. NAC (N-acetyl L-cystenin) är den viktigaste beståndsdelen i glutation som har en antioxidativ verkan i kroppen. Glutation skyddar mot leverskador och minskar påfrestningen på levern. Maskrosextrakt har en unik förmåga att samla aktiva substanser som antioxidanter, mineraler samt vitaminer vilket gör den lämplig för användning och stöd för levern. Extrakten Grönt te, L-teanin, Gurkmeja samt Cikoria rot är väldigt rika på antioxidanter som bistår levern med stöd och skydd. Extrakt Mjölon extrakt samt Opuntia kaktus används för de antiinflamatoriska egenskaperna och forskare hävdar att intag av dessa extrakt minskar risken för skador till följd av fria radikaler.

Jämförpris 2,21 kr/ST

EAN: 07350076410849

Upptäck flera produkter inom

Populärt just nu

Våra egna vardagshjältar