COSRX Hydrium Triple Hyaluronic Moisture Ampoule

Ansiktsserum, 40 ml

399:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från COSRXAktuella erbjudanden

Hydrium Triple Hyaluronic Moisture Ampoule är en serum-ampoule som ger djup återfuktning med bla. vitamin B5 (panthenol) som är huvudingrediensen i Hydrium serien. Vitamin B5 har fuktgivande och antiinflammatoriska effekter på huden, vilket gör att den lämpar sig bra att använda speciellt på torr, uttorkad och tom. flagnande hud. Den innehåller dessutom tre olika typer av hyaluronsyra. Högmolekylär hyaluronsyra som skapar en osynlig, skyddande barriär på huden och håller huden återfuktad. Lågmolekylär hyaluronsyra tränger ner i huden och ökar hudens elasticitet och gör att den upplevs fyllig från insidan. Huden känns plumpad och håller sig smidig hela dagen. Denna ampule har en tjockare, lite trögflytande serumstruktur som gör att huden känns smidig och återfuktad vid beröring utan att den lämnar någon fet finish.

Jämförpris 9:98/ML

EAN: 08809598453609

Water, Glycerin, Butylene Glycol, Dipropylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Methyl Gluceth-10, Sodium Hyaluronate, Carbomer, Panthenol, Tromethamine, Ethylhexylglycerin, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Gluconolactone, Lactobionic Acid

Applicera 2-3 droppar på ansiktet och undvik ögon- och munområdet. Fördela jämnt och massera in den med mjuka rörelser för maximal absorbering.