Better You Vitamin D3 4000ie + MCT Fett

Kapslar, 90 st

219:-

Fri frakt
Finns i webblager.
Fler produkter från Better YouAktuella erbjudanden
Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Denna produkt innehåller en dos D-vitamin som är högre än rekommenderat dagligt intag (RDI). RDI för D-vitamin är i normalfallet 10 mikrogram. Vissa riskgrupper kan behöva 20 mikrogram. Högre doser bör intas först efter läkarrekommendation. För mer information se www.livsmedelsverket.se


Innehåll per: kapsel DRI*

Vitamin D3 4000 IE (100 µg) 2000%

MCT-pulver 300 mg 

- varav MCT-fett 195 mg 

*Dagligt Referensintag


Vitamin D bidrar bland annat till immunsystemets normala funktion, att bibehålla normala tänder, normal muskelfunktion, att bibehålla normal benstomme, att bibehålla normala kalciumnivåer i blodet samt att det har en aktiv roll i celldelningsprocessen. MCT-fett har även tillsatts för ett bättre upptag då Vitamin D är fettlösligt. Vitamin D3 bildas främst med hjälp av sol. Eftersom solen lyser med sin frånvaro stora delar av året i norden, blir det viktigt att få i oss D-vitamin på annat sätt. Vitamin D bidrar till immunsystemets normala funktion. Vitamin D bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion. Vitamin D bidrar till normal benstomme.

Jämförpris 2:43/ST

EAN: 07350071061091