20%

Better You Vitamin D3 4000ie + MCT Fett

Kapslar, 90 st

Kampanjpris

Online:157,60 krGäller t.o.m. 18 april
Ord. pris online: 197 kr
Pris i apotek: 219 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.

Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Denna produkt innehåller en dos D-vitamin som är högre än rekommenderat dagligt intag (RDI). RDI för D-vitamin är i normalfallet 10 mikrogram. Vissa riskgrupper kan behöva 20 mikrogram. För mer information se www.livsmedelsverket.se

Vitamin D bidrar bland annat till immunsystemets normala funktion, att bibehålla normala tänder, normal muskelfunktion, att bibehålla normal benstomme, att bibehålla normala kalciumnivåer i blodet samt att det har en aktiv roll i celldelningsprocessen. MCT-fett har även tillsatts för ett bättre upptag då Vitamin D är fettlösligt. Vitamin D3 bildas främst med hjälp av sol. Eftersom solen lyser med sin frånvaro stora delar av året i norden, blir det viktigt att få i oss D-vitamin på annat sätt. Vitamin D bidrar till immunsystemets normala funktion. Vitamin D bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion. Vitamin D bidrar till normal benstomme.

Jämförpris 2,43 kr/ST

Lägsta pris de senaste 30 dagarna: 197 kr

EAN: 07350071061091

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar