Better You Vegan D3 3000Ie + Mct-Fett

Kapslar, 60 st

Pris online219 krI apotek: 219 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.

Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Denna produkt innehåller en dos D-vitamin som är högre än rekommenderat dagligt intag (RDI). RDI för D-vitamin är i normalfallet 10 mikrogram. Vissa riskgrupper kan behöva 20 mikrogram. För mer information se www.livsmedelsverket.se

Vegan D3 3000 IE + MCT-fett är högdoserad och innehåller 75 µg vitamin D3 samt 210 mg MCT-fett per kapsel.Vegan vitamin D3 utvunnet från lav. Vitamin D3 bildas kroppen med hjälp av solen, som tyvärr under stora delar av året lyser med sin frånvaro. Enligt Livsmedelsverket är genomsnittsbehovet för D-vitamin beräknat till 7,5 mikrogram per dag. För att behovet ska täckas för så gott som alla trots variation i ålder och hur mycket vi exponerar huden för sol, rekommenderas 10 mikrogram per dag, respektive 20 mikrogram för de över 75 år och de med liten solexponering.MCT-fett är tillsatt för ett bättre upptag, då vitamin D är fettlösligt.Vitamin D bidrar till immunsystemets normala funktion.Vitamin D bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion.Vitamin D har en roll i celldelningsprocessen.Vitamin D bidrar till normalt upptag/utnyttjande av kalcium och fosfor.Vitamin D bidrar till normala kalciumnivåer i blodet.Vitamin D bidrar till normal benstomme.Vitamin D bidrar till att bibehålla normala tänder.Vegan godkänd produkt.Tillverkad i Sverige.

Jämförpris 3,32 kr/ST

EAN: 07350071065167

Upptäck flera produkter inom

Populärt just nu

Våra egna vardagshjältar