Better You Naturligt L-Glutamin Naturell

Pulver, 300 g

289:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från Better YouAktuella erbjudanden
Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Aminosyran glutamin är en av de 20 aminosyrorna som ingår i protein. Glutamin är den aminosyra som det finns mest av i kroppen och då främst i skelettmuskulaturen, hjärnan, levern och magen. (Innehåller inte gluten.) Finns i 2 olika smaker: naturell och jordgubb/rabarber. Vegan godkänd produkt. Tillverkad i Sverige.

Jämförpris 0:96/G

EAN: 07350071060506

Innehåll per: 1 skopa (5 g) DRI* L-Glutamin 5 g ** Innehåll per: 2 skopor (10 g) DRI* L-Glutamin 10 g ** *Dagligt referensintag **Referensintag saknas Ingredienser: L-glutamin. Viktigt: Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Tänkt på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Rekommenderas ej till gravida, under amning eller personer som medicineras. Förvaras torrt och svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.

Blanda 1-2 skopor med 1-3 dl vatten i en shaker dagligen.

Upptäck flera produkter inom

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar