A+ Vitamin D

Kapslar 180 st

Pris online119 krI apotek: 139 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.

Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Denna produkt innehåller en dos D-vitamin som är högre än rekommenderat dagligt intag (RDI). RDI för D-vitamin är i normalfallet 10 mikrogram. Vissa riskgrupper kan behöva 20 mikrogram. För mer information se www.livsmedelsverket.se

A+ Vitamin D innehåller D3-vitamin med en generös dos på 62,5 µg per kapsel, vilket motsvarar 2500 IE (internationella enheter). D-vitamin är ett hormonliknande vitamin som bidrar till  immunsystemets normala funktion. Då D-vitamin är fettlösligt innehåller A+ Vitamin D även MCT-olja från kokosnöt för ett förbättrat upptag. D-vitamin har även betydelse för bland annat benstommen och tandhälsan och musklerna. Under vinterhalvåret är det dessutom svårt för kroppen att bilda tillräckligt med D-vitamin på grund av bristande exponering för solljus. Rekommenderad daglig dos: 1 kapsel dagligen med måltid.

Jämförpris 0,77 kr/ST

EAN: 07331985405010

Populärt just nu

Våra egna vardagshjältar