Tillbaka till Silicea

Sponsrat innehåll

Upplever du håravfall?

Silicea är serien som motverkar håravfall på grund av brutna hårstrån och förhindrar håravfall inifrån genom att tillföra näring. För det sistnämnda är det Original Silicea kapslar du ska satsa på. En kapsel om dagen skapar en skyddande barriär, perfekt att använda när du lider av håravfall.

Silicea, laddad med kraftfulla ingredienser

Original Silicea är en dubbelverkande hårvårdsprodukt som behandlar båda typerna av håravfall - från roten och från fiberbrott. Utvecklad för försvagat hår i alla hårtyper och för att stå emot livets alla påfrestningar. Upptäck Original Silicea, laddad med de kraftfulla ingredienserna kisel, biotin, selen, mangan och zink. Original Silicea återuppbygger de ämnen i håret som försvagas vid kemisk behandling och håret återfår sin styrka och stadga.

Silicea Hair Repair Spray

Produkterna i Silicea-serien stärker fibrerna i håret så att stråna blir starka från roten. Vill du dessutom få långa och friska längder så rekommenderar vi Original Silicea Hair Repair Spray som förhindrar slitage så att ditt hår kan växa sig starkt.

Upplever du håravfall Original Silicea 767x767

Hemligheten är kisel

Hemligheten i alla Silicea-produkter är Siliceas unika finfördelade och högkoncentrerade mineraliska kisel, som även finns naturligt i håret. Kisel främjar inte bara håret utan stärker även hudens förmåga att binda vatten. Det hjälper även till att bygga upp bindväv och främjar tillväxten av både hår och naglar. Våra hårsäckar är centrum för hårets tillväxt. Dessa ligger under vår hårbotten, mellan de yttre och undre hudlagren, som båda är rika på bindväv. I hårsäckarna bildas ständigt nya hårceller som skjuts utåt. Har kroppen tillräcklig tillgång på kiselsyra främjas den processen medan brist gör det motsatta, och gör håret skört och livlöst. Kisel främjar produktionen av keratinproteinföreningar, hårets byggstenar. Kiselnivån varierar hos olika personer samt minskar med åldern och därför måste spårämnet tillföras kontinuerligt via kosten - och/eller med hjälp av kiseltillskott.