La Roche-Posay: Vinterhud

Vintern kan vara tuff mot känslig hud, kall och torr luft kan göra huden mer sårbar, den kan kännas stram, obekväm och ha en stickande känsla. Den känsliga huden behöver en daglig hudvård som är särskilt anpassad efter behoven hos de mest känsliga hudtyperna, speciellt under vintern!

Din steg-för-steg vinterhud-rutin

Prova den här hudvårdsrutinen morgonen och kvällen för att lindra din torra eller fuktfattiga hud, så att den blir klar, glödande och fräsch.

På morgonen:

Steg 1: Rengör
Fräscha upp din hud med en mild rengöring. Mycket torr hud kan ofta vara känslig och öm, så för att ge den lite extra omvårdnad, speciellt i ömtåliga områden, som i ögonområdet. Applicera din rengöringsprodukt varsamt och gnugga eller skrubba inte. Använd alltid ljummet vatten, inte hett vatten. För varmt vatten kan strippa din hud på dess naturliga oljor och torka ut den ännu mer. 

Steg 2: Använd en lätt fuktcreme och ögoncreme
Ge din hud den fukt den behöver. Se till att du använder en mjukgörare som innehåller lipider och proteiner som bygger upp din huds försvar och hjälper till att skydda den. Välj en ögoncreme för känslig hud som respekterar hudens balans och inte irriterar huden.

Vinterhud med La Roche-Posay Vinterhud med La Roche-Posay Vinterhud med LRP_Landnigsida_1.jpg

Steg 3: Återfukta under dagen
Läppbalsam är din räddare I nöden under vintern. Ha den alltid med och applicera så snart du behöver under dagen. Använd ett balm som innehåller biolipider och som inte klibbar. Du kan också fylla på med fukt under dagen om huden känns stram, använd tillexempel La Roche-Posay källvattenspray. Den är ideal för återfukta uttorkad och känslig hud, speciellt om du varit inomhus hela dagen på kontoret eller trängst på ett varmt tåg till och från jobbet.

På kvällen:

Steg 4: Avlägsna makeup varsamt
Speciellt runt dina ögon! Testa ett micellar-vatten för att skonsamt tvätta birt din makeup. Micellarvatten innehåller minimala runda små bollar av rengörande molekyler som flyter i vatten. De avlägsnar snabbt och effektivt smuts och orenheter från din hud utan att du behöver gnugga eller irritera huden. Avsluta med en vårdande och återfettande ansiktscreme.

    Din sökning på "0" gav {1} träffar