Sponsrat innehåll

Fukt och glow är A och O - hudvårdsrutin från ACO

För att uppnå en fin lyster i hyn behöver du exfoliera och återfukta. Här ger ACO sina bästa tips på en hudvårdsrutin för mer glow.

Steg 1: Rengör och exfoliera

Det första steget i din hudvårdrutin är alltid rengöring, helst morgon och kväll. Att applicera hudvårdsprodukter på en oren yta är som att applicera ny makeup över gårdagens sminkning.

ACO pure glow-767x390

Rengör utan att torka ut

En exfolierande rengöringsmousse med BHA-syra som avlägsnar smink, orenheter och döda hudceller utan att torka ut huden. Ger en klar, ren och mjuk hud med naturlig lyster. Tips: Låt sitta på i en minut och verka som en exfolierande mask, en gång i veckan för att ge hyn en extra boost.

ACO Renewing Daily Cleanser

Pure Glow. Hudneutralt pH. 150 ml

74:25

Ord. webbpris 99:-

Ord. butikspris 119:-

Steg 2: Boosta

Serum används under din dag- och nattkräm och är en härlig booster för din hud. Ett serum består av högre koncentrationer av aktiva ämnen och tränger djupare ner i huden än vad din efterföljande fuktkräm gör.

Med superingrediensen niacinamid

Ett serum som jämnar ut hudtonen och minskar synligheten av porer. Innehåller niacinamid, hyaluronsyra och E-vitamin. Förbättrar hudens struktur, återfuktar intensivt och ger en jämnare hudton med naturligt glow.

ACO Perfecting Serum

Pure Glow. Serum. 30 ml

159:-

Ord. butikspris 179:-

Lätt känsla med naturliga oljor

En ansiktsolja som ger intensiv näring och naturlig lyster. Den skyddar och återfuktar hyn med naturliga oljor, motverkar ålderstecken med Q10 och Vitamin E. Tips: För dig med torr hy, droppa i lite av oljan i din foundation för extra glow.

ACO

Renewing Face Oil 30 ml

119:25

Ord. webbpris 159:-

Ord. butikspris 199:-

Steg 3: Återfukta

Huden behöver alltid fukt även fast T-zonen kan kännas fet och oljig.

På morgonen

En lätt dagkräm som minskar orenheter, fina linjer och rynkor. För en klar hud med synligt minskade linjer och en naturlig lyster. Ger en intensiv återfuktning i upp till 24 timmar.

ACO Purifying Day Cream

Pure Glow. Återfuktande. 50 ml

95:-

Ord. butikspris 139:-

På natten

En vårdande nattkräm med exfolierande enzymer. Bekämpar orenheter och de första ålderstecknen. Ger en intensiv återfuktning i upp till 24 timmar. Exfolierar milt för mjuk och len hud.

ACO Rebalancing Night Balm

Pure Glow. Vårdande nattkräm. 50 ml

94:-

Ord. butikspris 149:-

För den känsliga huden runt ögonen

Lugnande och svalkande ögongel för alla hudtyper, även känslig. Den lugnar, svalkar och återfuktar den känsliga huden runt ögonen.

ACO

Calming Eye Gel 20 ml

75:-

Ord. butikspris 99:-

Räddaren i nöden

Omedelbar fuktboost med vitamin C som skyddar huden för att bibehålla en mer ungdomlig lyster. Ta med i handväskan eller ställ på skrivbordet bredvid dig när du jobbar för att ge huden extra fukt och glow under dagen. Kan appliceras på smink.

ACO

Rescue Mist 75 ml

105:-

Ord. butikspris 129:-