Semper Vätskeersättning med zink

Vätskeersättning, 8x5,4 g

49:-

Ord. butikspris 74:90

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från SemperAktuella erbjudanden
Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

En vätskeersättning, anpassad för spädbarn för barn från 2 månader och uppåt. Innehåller zink. Praktiska dospåsar som blandas med vatten. 8-pack.

Vätskeersättning med zink för barn från 2 månader samt för vuxna. Vid diarré och kräkningar förlorar kroppen vätska, viktiga salter och näring. Balansen i tarmens naturliga bakterieflora kan också störas.Europeiska barnläkarföreningen (ESPGHAN) rekommenderar att osmolaliteten på vätskeersättning för barn ska ligga mellan 200-250 mOsm/kg H2O. SemperVätskeersättning har en osmolalitet på 220 mOsm/kg och tas snabbt upp av kroppen och återställer salt- och vätskebalansen.Lös pulvret i vatten och dosera enligt de medföljande föreskrifterna. Naturell smak.

Jämförpris 0:04/ML

EAN: 07312170068203

Glukos, natriumcitrat, kaliumklorid, natriumklorid, zinksulfat.

Vispa ner 1 påse 2,5 dl vatten. Koka vattnet om du är osäker på kvalitén eller eller använd köpt vatten på flaska. Servera kall men inte iskall. Förvara i kylskåp efter tillredning och använd inom 6 timmar. Kan efter tillredning även förvaras i rumstemperatur i 3 timmar.