Semper Magtabletter Jordgubb 13,5g

Tuggtablett, 30 st

89:-

Ord. butikspris 149:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från SemperAktuella erbjudanden
Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Ett kosttillskott som innehåller den naturliga och patenterade mjölksyrabakterien Lactobacillus reuteri Protectis som trivs i mage och tarm. För barn från 3 år och vuxna. Kan användas vid akut diarré, antibiotikabehandling och i samband med utlandsresor.

Semper Magtabletter innehåller Lactobacillus reuteri DSM 17938 (Lactobacillus reuteri Protectis®) som är en patenterad, naturlig mjölksyrabakterie. L. reuteri Protectis® trivs i och är anpassad till matsmältningskanalens miljö.L. reuteri Protectis® är väl undersökt i ett stort antal vetenskapliga studier på både spädbarn, barn och vuxna och har visat sig vara såväl säker som effektiv. Av de drygt130 kliniska studierna med L. reuteri Protectis® är 65% gjorda på barn. 1 magtablett innehåller minst 100 miljoner levande L. reuteri Protectis®. 1–2 tabletter dagligen. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Överdriven konsumtion kan ha laxerande effekt. Produkten bör inte användas som ersättning för en varierad kost. Produkten kan användas under graviditet och amning. Skyddad av patent EP2040723 och andra sökta och beviljade patent.

Jämförpris 4:97/ST

EAN: 07310100682963

Ingredienser: Fyllnadsmedel (isomalt), sötningsmedel (xylitol), Lactobacillus reuteri DSM 17938 (L. reuteri Protectis®), palmolja, jordgubbsarom, smakförstärkare (citronsyra). Innehåller sötningsmedel.

1-2 tabletter dagligen.

Upptäck flera produkter inom

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar