Semper Magtabletter Jordgubb 13,5g

Tuggtablett, 30 st

Pris online98 krI apotek: 149 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.

Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Ett kosttillskott som innehåller den naturliga och patenterade mjölksyrabakterien Lactobacillus reuteri Protectis som trivs i mage och tarm. För barn från 3 år och vuxna. Kan användas vid akut diarré, antibiotikabehandling och i samband med utlandsresor.

Semper Magtabletter innehåller Lactobacillus reuteriDSM 17938 (Lactobacillus reuteri Protectis®) som ären patenterad, naturlig mjölksyrabakterie. L. reuteriProtectis® trivs i och är anpassad till matsmältningskanalens miljö.L. reuteri Protectis® är väl undersökt i ett stort antal vetenskapliga studier på både spädbarn, barn och vuxna och har visat sig vara såväl säker som effektiv. Av de drygt 130 kliniska studierna med L. reuteri Protectis® är 65% gjorda på barn. 1 magtablett innehåller minst 100 miljonerlevande L. reuteri Protectis®.1–2 tabletter dagligen. Rekommenderad daglig dos börinte överskridas. Överdriven konsumtion kan ha laxerande effekt. Produkten bör inte användas som ersättning för en varierad kost.Produkten kan användas under graviditet och amning.Skyddad av patent EP2040723 och andra sökta ochbeviljade patent.

Jämförpris 4,97 kr/ST

EAN: 07310100682963

Upptäck flera produkter inom

Populärt just nu

Bronza Glow Drops

30 ML

Pris online369 kr

Våra egna vardagshjältar