Reserol Beauty Mint

192 st

995:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Aktuella erbjudanden
Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Reserol är ett kosttillskott som innehåller resveratrol, en växtpolyfenol som finns i bland annat vindruvsskal. Reserol är helt unik i och med att det är en enda produkten som sammanfört resveratrol med Functional Film Technology. Innehåller 20mg resveratrol per film.

EAN: 07350092900041

Kategorier:

<p>Konsistensmedel (natriumalginat), trans-resveratrol, konsistensmedel (sorbitol, glycerol), vatten, arom (pepparmintolja). 20mg Resveratrol per film, 120mg resveratrol per dagsdos (6 filmer). 1 film % av DRI- **. **DRI ej fastställt.<br></p>

Applicera filmen på munslemhinnan i kinden eller i gommen och låt den smälta - Undvik att vidröra filmen med tungan. Filmen löses upp efter ca 3-5 minuter. 2 filmer per tillfälle efter frukost. lunch och middag. Sätt 1 film per sida i munnen eller i gommen. Rekommenderad dos för vuxna är 6 filmer dagligen. Kosttillskott som innehåller sötningsmedel. Överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan. Rekommenderad dagsdos bör inte överskridas. En hälsosam livsstil liksom en varierad och balanserad kost är viktig för kroppen - Reserol ska inte användas som ett alternativ till detta.

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar