25%

Remescar

Ärrstift 5.4 gr

Kampanjpris

Online:149,25 krGäller t.o.m. 18 april
Ord. pris online: 199 kr
Pris i apotek: 202 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.

Medicinteknisk produkt. Tillverkaren garanterar genom CE-märkning att produkten är säker att använda och uppfyller gällande krav.

Ett stift för behandling av ärr som även kan användas förebyggande på nyläkta sår för att minimera ärrbildning. Bevarar hudens naturliga fuktbalans och hjälper läkningen av både gamla och nya ärr som uppstått genom kirurgi, brännskador, insektsbett, akne, bristningar etc.

Remescar Ärrstift - ett innovativt genombrott inom ärrbehandling. En silikonbaserad antiageprodukt med PVA-beta-glukanläkning och med UV-skydd.Produkten kan också användas som förebyggande behandling på nyligen läkta sår för att minimera ärrbildning eller efter laserbehandling. Kan användas till både ansikte och kropp.Hjälper läkningen av både gamla och nya ärr som uppstått genom kirurgi, brännskador, insektsbett, akne, hudbristningar etc. genom att bilda en tunn, diskret silikonbaserad hinna. Hinnan skapar en läkande och skyddande miljö för ärret, samtidigt som den bevarar hudens naturliga fuktbalans. Denna medicinska teknik jämnar ut och mjukar upp ärrvävnad, vilket hjälper både nya och gamla ärr att blekna och minska. Remescar Stiftet är enkel att använda, transparent och kan till och med användas under make-up. Produkten är Vegansk.Remescar erbjuder en rad kliniskt testade produktern utformade för att förbättra hudens utseende och göra ålderstecken mindre synliga. Produkterna har

Jämförpris 37,40 kr/G

Lägsta pris de senaste 30 dagarna: 199 kr

EAN: 05425012530973

Upptäck flera produkter inom

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar