25%

Lactrase Laktasenzym

Kapsel, 30 st

Kampanjpris

Online:89,25 krGäller t.o.m. 10 oktober
Ord. pris online: 119 kr
Pris i apotek: 149 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Lactrase innehåller laktasenzym som spjälkar mjölksocker (laktos) i mindre sockerenheter som kan tas upp i tarmen. Om laktoset inte bryts ned i tarmen så att det kan tas upp i kroppen så bidrar laktoset till gasbildning och obehagskänslor.

En engångsdos på 1–2 kapslar Lactrase spjälkar 15–30 g laktos. Ett stort glas mjölk innehåller exempelvis ca 10 g laktos. Engångsdosens storlek beror på laktoshalten i kosten och på den individuella laktoståligheten. Rekommenderad initialdos Lactrase är 2 kapslar.

Lactrase är en enzymprodukt framtagen för laktosintoleranta. Det innehåller enzymet laktas som spjälkar mjölksocker dvs. laktos snabbt och effektivt.En engångsdos på 1–2 kapslar Lactrase spjälkar 15–30 g laktos. Ett stort glas mjölk innehåller exempelvis ca 10 g laktos. Engångsdosens storlek beror på laktoshalten i kosten och på den individuella laktoståligheten. Rekommenderad initialdos Lactrase är 2 kapslar.Lactrase innehåller laktasenzym producerat av mikroben Aspergillus oryzae. Detta enzym fungerar snabbt och effektivt. Med Lactrase är du alltid redo för glass, yoghurt och andra mjölkprodukter som du annars skulle avstå ifrån. Lactrase fungerar redan innan obehagliga magproblem uppstår. Tex gaser, svullen eller uppblåst mage. Därför ska kapslarna tas direkt i samband med måltid. Kapseln kan öppnas och innehållet strös över mat/dryck. Gravida och barn: Lactrase lämpar sig för alla över 3 år; även för gravida kvinnor.Vegetabiliska kapslarInnehåller inga animaliska ingredienser, ve

Jämförpris 4,97 kr/ST

Lägsta pris de senaste 30 dagarna: 119 kr

EAN: 06417927350639

Upptäck flera produkter inom

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar