Lactrase GO

Tablett, 50 st

Pris online161 krI apotek: 199 kr
Fri frakt
Finns i webblager.

Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Lactrase GO innehåller Aspergillus Oryzae som bryter ned mjölksocker (laktos) i mindre sockermolekyler, glukos och galaktos, som kan tas upp i tarmen. Om laktoset inte bryts ned i tarmen så att det kan tas upp i kroppen så bidrar laktoset till gasbildning och obehagskänslor.
Lactrase GO kan tuggas, tas som sugtablett eller sväljas hel. Praktisk burk som är lätt att alltid ha till hands.
Kan användas från 3 års ålder.

Lactrase GO en enzymprodukt framtagen för laktosintoleranta. Det innehåller enzymet laktas som spjälkar mjölksocker dvs. laktos snabbt och effektivt.Lactrase Go är en tuggtablett med god fruktsmak och kan tas utan vatten.En engångsdos på 1–2 tabletter Lactrase GO spjälkar 15–30 g laktos. Ett stort glas mjölk innehåller exempelvis ca 10 g laktos. Engångsdosens storlek beror på laktoshalten i kosten och på den individuella laktoståligheten. Rekommenderad initialdos av Lactrase GO är 2 tabletter.Lactrase GO innehåller laktasenzym producerat av mikroben Aspergillus oryzae. Detta matsmälningsenzym fungerar snabbt och effektivt. Med Lactrase GO är du alltid redo för glass, yoghurt och andra mjölkprodukter som du annars skulle avstå ifrån. Lactrase GO fungerar redan innan obehagliga magproblem uppstår. Tex gaser, svullen eller uppblåst mage. Tabletten tas direkt i samband med måltidGod fruktsmak, sockerfri och kan tuggas ta som sugtablett eller sväljas hel.

Jämförpris 3,98 kr/ST

Lägsta pris de senaste 30 dagarna: 161 kr

EAN: 06417927101163

Pris online161 krI apotek: 199 kr
Fri frakt
Finns i webblager.