25%

IDUN Minerals Retractable Kabuki Brush

Sminkborste, 1 st

111:75

Kampanj

Gäller till 18 maj

Ord. webbpris 149:-

Ord. butikspris 199:-

Fler produkter från IDUN MineralsFler produkter inom kampanjenFinns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Retractable Kabuki brush är tillverkad av taklon, finaste syntet, som är skonsamt mot huden och enkelt att arbeta med. Borsten är hopfällbar och har ett skyddande lock vilket gör den smidig att ha med sig i necessären eller på resa.
IDUN Minerals Retractable Kabuki brush nvänds främst till mineralfoundation och är framtagen för att ge dig en jämn, felfri finish och ett strålande resultat. Vår Kabukiborste med lock passar perfekt för dig som vill ha med borsten i handväskan eller förvara den i din makeupväska. Kabukiborsten är tillverkad av finaste taklon, ett syntetiskt material som är allergivänligt, så att även du med en känslig hy/rosacea/acne ska kunna applicera mineralsmink utan att irritera huden. IDUN Minerals kabukiborste släpper inte ifrån sig hår, är greppvänlig, mjuk och tillräckligt kompakt för att ge ett jämnt fördelat resultat. 100% Vegansk.

Jämförspris 199:-/ST

EAN: 07340074780020

Ta av locket och vrid på förpackningen för att få upp borsten och applicera sedan din makeup med borsten i cirkulära rörelser mot huden.

Upptäck flera produkter inom

MakeupSminkborstarVeganska produkter
  Laddar
  Laddar
  Laddar
  Laddar
  Laddar
  Laddar
  Laddar
  Laddar
  Laddar
  Laddar