Feliway Classic Spray

Feromonspray, 60 ml

217:-

Ord. butikspris 319:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från FeliwayAktuella erbjudanden

Feliway Spray passar för katt som uppvisar stress, otrygghet och nervositet. Feromonösningen är en syntetisk kopia av kattens ansiktsferomon som den avger på föremål när den mår bra och för att markera sitt territorium. Ansiktsferomonerna förmedlar en känsla av lugn samt skapar välbefinnande och trygghet. Feliway Spray appliceras på föremål och ytor. Om nödvändigt kan Feliway Spray kompletteras med Feliway Doftavgivare för en mer långvarig effekt och för att minska kattens generella stressnivå.

FELIWAY CLASSIC Spray är perfekt för att skapa trygghet utanför hemmet ”on-the-go” och som komplement i hemmet. Används för att göra resan och besöket hos veterinären mindre oroande för katten. Enkelt att ta med, har dokumenterad effekt i flera vetenskapliga studier och är naturligt för katten. Spraya på de ställen i hemmet som din katt urin- eller klösmarkerar på grund av oro. Minskar eller tar helt bort kattens behov av att markera på dessa ställen. Katter kommunicerar genom att släppa iväg budskap i luften. Dessa doftlösa budskap kallas feromoner och kan bara uppfattas av katter. Människor eller andra djur känner inte av dessa budskap. När katten mår bra och känner sig trygg i sitt revir markerar den det genom att gnugga sitt ansikte mot olika saker, såsom möbler, människor och andra katter i hemmet. Då utsöndrar katten naturligt ”trygghetsferomoner” från kinden. Dessa feromoner påminner katten om att den är på ett ställe där den känner sig trygg och säker. FELIWAY CLASSIC använder

Jämförpris 5:32/ML

EAN: 03411112133697

Kategorier:

Djurvård
Katt

Syntetisk kopia av kattens ansiktsferomon 10%. Etanol q.s 20 ml.

Spraya 8-10 pumpslag FELIWAY Classic Spray direkt i transportburen när du ska ta med katten på bil- tåg- eller flygresor. Perfekt för att ge trygghet inför veterinärbesöket. Vänta alltid 15 minuter innan du låter katten komma till sprayat område. Vid klös- och urinmarkering: Tvätta noga med milt rengöringsmedel på de ställen där din katt kissar eller klöser för att markera sin oro. Låt det lufttorka och spraya sedan FELIWAY Classic Spray. Tvätta och spraya dagligen tills din katt slutar markera. På resor med katten: Återspraya var 4:e timme. Tips om du behöver spraya igen: Spraya på en liten handduk. Vänta 15 min och lägg in handduken till katten i transportburen. Spraya aldrig på katten.

Upptäck flera produkter inom

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar