Feliway Friends Doftavgivare

Feromondoftavgivare, 48 ml

277:-

Ord. butikspris 315:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från FeliwayAktuella erbjudanden

När man har flera katter finns ofta spänningar och konflikter inom kattgruppen. Feliway Friends är en doftgivare som innehåller en syntetisk kopia av kattens appeasing-feromon (CAP), som honkatten utsöndrar från juver-området när hon diar sina kattungar. Detta feromon skapar harmoniska band mellan katterna.

Feliway Friends doftavgivare:

  • täcker ca 50 till 70 m².
  • har full effekt efter ca 24 timmar.
  • varar i ca 4 veckor.
  • kan återanvändas med totalt 6 refillflaskor. Därefter ska den bytas

FELIWAY FRIENDS minskar på spänningar och konflikter mellan katterna i hemmet och får dem att trivas tillsammans. Motverkar beteenden som att de slåss eller jagar, stirrar och fryser ut varandra. Får katterna i hemmet att trivas bättre tillsammans. Ger långvarig harmoni i kattgruppen. Enkelt att använda, har dokumenterad effekt i flera vetenskapliga studier och är naturligt för katten. Rekommenderas av veterinärer och experter på kattbeteende, som Susanne Hellman Holmström. Katter kommunicerar genom att släppa iväg budskap i luften. Dessa doftlösa budskap kallas feromoner och kan bara uppfattas av katter. Människor eller andra djur känner inte av dessa budskap. När katten diar sina ungar släpper hon naturligt iväg ”harmoniferomoner” från juverområdet. Feromonernas budskap om harmoni ger trygghet till kattungarna och bidrar till harmoni mellan katterna. FELIWAY FRIENDS använder sig av kattens egna naturliga ”harmoniferomoner” för att skicka ett budskap till katterna om att återfå harmon

Jämförpris 315:-/ST

EAN: 03411112251476

Kategorier:

Djurvård

Syntetisk kopia av kattens appeasingferomoner (C.A.P.) 2%. Isoparaffin-kolväte q.s.

Ta av korken på refillflaskan och skruva på flaskan på doftavgivaren. Sätt doftavgivaren i översta uttaget på vägguttaget. Flaskan ska hänga nedanför ”bollen” på doftavgivaren. Låt doftavgivaren vara inkopplad hela tiden. Byt Refill varje månad.

Upptäck flera produkter inom

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar