Elexir Pharma Fenugreek Man

Kosttillskott. 60 st

289:-

Tillfälligt slut. Kontakta oss om du vill ha hjälp att hitta en liknande vara.
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Aktuella erbjudanden
Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Fenugreek Man är ett kosttillskott med bockhornsklöverfrö, magnesium, vitamin B6 och zink. Magnesium bidrar till normal proteinsyntes (proteinsammansättning), energiomsättning och muskelfunktion. Vitamin B6 bidrar till normal energiomsättning och till minskad trötthet och utmattning. Zink bidrar till att bibehålla normala testosteronnivåer i blodet.

Jämförpris 4:82/ST

EAN: 07350023031103

Bockhornsklöverfrö (extrakt av Trigonella foenum-graecum), magnesiumoxid (magnesium), fyllnadsmedel (dikalciumfosfat, mikrokristallinisk cellulosa), magnesiumcitrat (magnesium), klumpförebyggande medel (tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa, magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid), zinkcitrat (zink), fosfatidylserin (från SOJA), svartpepparextrakt (Piper nigrum L), pyridoxinhydroklorid (vitamin B6), ytbehandlingsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa, vegetabilisk glycerol).

Rekommenderat dagligt intag för vuxna: 1-2 tabletter i samband med måltid. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil.

Upptäck flera produkter inom

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar