Diplomag IBS Förstoppning

Dospåse, 20 st

Pris online209 krI apotek: 209 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.

Medicinteknisk produkt. Tillverkaren garanterar genom CE-märkning att produkten är säker att använda och uppfyller gällande krav.

Diplomag IBS Förstoppning fungerar som hjälp vid behandling av kronisk och akut förstoppning samt förstoppning i samband med IBS. Hjälper även till att dämpa en överdriven produktion av tarmgaser.


3-i-1 effekt. Tre verksamma substanser vid förstoppning; 1. Makrogol suger åt sig det vatten som finns i tarmen och ökar på så vis avföringsmassan och gör den mjukare. Massan kan lättare kan passera genom tarmen utan kramper, magsmärtor eller besvärande, plötsliga avföringsträgningar. 2. De vattenlösliga fibrerna i psyllium bildar en gel, som ökar vätskehalten i avföringen. På så vis främjar psyllium en regelbunden tarmfunktion och tack vare att psyllium även ökar avföringsmassan, får dämpade tarmrörelser ny fart. Då förkortas den tid avföringsmassan behöver för sin passage genom tarmsystemet och underlättar tarmtömning på samma gång. Minskar känslan av hård mage. 3. Simetikonet förhindrar uppkomsten av skum och binder effektivt de tarmgaser som uppkommer vid förstoppning. Fri från gluten och laktos. Vegansk.

Jämförpris 19,90 kr/ST

EAN: 06417927103587

Upptäck flera produkter inom

Populärt just nu

Nyhet

Decubal Hydrating Body Spray 200 ml

200 ml

Pris online149 kr

Våra egna vardagshjältar