Corega

Ultra Cream 40 gram

36:-

Ord. butikspris 45:90

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från CoregaAktuella erbjudanden
Medicinteknisk produkt. Tillverkaren garanterar genom CE-märkning att produkten är säker att använda och uppfyller gällande krav.

Ett praktiskt fixativ i krämform för tandproteser. Med vadderande effekt, bra för dig som lätt får skavsår i munnen eller har känsliga slemhinnor. Fäster tandprotesen snabbt, starkt och länge samt hindrar mat från att tränga in mellan protes och gom. Mild smak av mint.

"Din tandprotes behöver inte hindra dig från att äta dina favoriträtter. Corega Ultra är ett mintsmakande tandprotesfixativ i krämform som håller din tandprotes på plats.Om du har problem med att tandprotesen glappar eller att matrester fastnar mellan tandköttet och protesen är Corega Ultra fixativkräm produkten för dig. Den ger dig den trygghet du behöver hela dagen.Den tätar så att irriterande matpartiklar stängs ute, ger extra vidhäftning (jämfört med utan lim) i alla riktningar hela dagen och har en frisk mintsmak.Corega Ultra fixativkräm innehåller två adhesiva polymerer som absorberar saliv och expanderar. När de expanderar binds de samman och skapar en mjuk och flexibel struktur mellan tandprotesen och tandköttet.Utforska våra andra produkter för komplett tandprotesvård, t.ex. rengöringstabletter för tandproteser."

Jämförpris 1:14/G

EAN: 05000198124446

SV: Poly(methylvinylether/maleic acid) Sodium-Calcium mixed partial salt) Petrolatum Cellulose gum Paraffinum liquidum Propylparaben Aroma CI 45430

Är det mycket kräm kvar på protesen så kan du i fortsättningen reducera mängden fixativkräm. Pressa protesen på plats och håll fast den i några sekunder.När du tar ut protesen på kvällen, så bör det mesta av fixativkrämen vara upplöst. Applicera krämen på protesen i tunna streck eller ett antal prickar - inte för nära protesens kant. Börja med en liten mängd av produkten. För kraftigare fixering: applicera en större mängd. - Förbered protesen genom att tvätta den noggrant med ljummet vatten. Torka den ordentligt

Upptäck flera produkter inom

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar