Cl-ear Express

Örondroppar, 12 ml

Nyhet

119:-

Kampanj

Gäller t.o.m. 23 november

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter inom kampanjen
Medicinteknisk produkt. Tillverkaren garanterar genom CE-märkning att produkten är säker att använda och uppfyller gällande krav.

Cl-ear Express örondroppar är dubbelverkande. Mjukar upp och avlägsnar hårt öronvax samt bidrar till att förebygga ansamling av öronvax. Express örondroppar innehåller glycerol för att varsamt mjuka upp vax samt karbamidperoxid som frigör syre för att lösa upp öronvax så det blir lättare att avlägsna.

Jämförpris 9:92/ML

EAN: 5060133377092

Glycerol BP, karbamidperoxid 5%

Används inte efter utgångsdatum på förpackningen och etiketten. Används inom 30 dagar efter flaskan först öppnades, annars ska innehållet kasseras. Luta huvudet mot ena sidan och tryck på flaskan för att droppa 3–6 droppar Cl-ear Örondroppar med Karbamidperoxid i örat. Håll huvudet lutat i ett par minuter för att låta dropparna dränka?in öronvaxet. Låt dropparna vara kvar i örat i ett par minuter, skölj med ljummet vatten för avlägsna återstående öronvax. Torka bort eventuella extra droppar som hamnat i den yttre delen av örat med hjälp av en ansiktsservett eller bomullstuss. Upprepa en eller två gånger om dagen för att avlägsna öronvax, eller en gång i veckan för att förhindra ansamling av öronvax.? Behandlingen tar vanligtvis 3–6 dagar, varefter en förbättring ska märkas.