Adaptil Calm Home

Lösning och doftspridare 48 ML

25%

344:25

Kampanj

Gäller t.o.m. 26 december

Ord. butikspris 459:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från AdaptilFler produkter inom kampanjen

En lugnande doftspridare för hundar. Innehåller syntetiska kopior av hundens eget lugnande feromon som gör hunden trygg i olika situationer. Kopplas till eluttag och används inomhus vid bl a skotträdsla, överdrivet skällande och separationsproblem.

ADAPTIL Calm Home Doftavgivare minskar markant hundens oro och rädsla. Flera vetenskapliga studier visar att hundens egna trygghetsferomoner hjälper hundar i alla åldrar att tydligt minska sina stressnivåer för att snabbare kunna koppla av.ADAPTIL Calm innehåller hundens trygghetsferomoner. Använd vid alla situationer där hunden upplever oro och rädsla i hemmet och med fördel när du tränar att bättre hantera stressfyllda situationer. Använd förebyggande för att förhindra att hunden upplever rädsla eller oro.Enkelt att använda, har dokumenterad effekt i flera vetenskapliga studier och är naturligt för hunden. Rekommenderas av veterinärer.Kan användas alltid och varje dag. Speciellt lämpligt när hunden är ensam hemma, vid ljudrädsla (åska och raketer), inför nya situationer och möten och alla andra tillfällen som hunden upplever rädsla och oro.Få en bättre relation till din hund genom att skapa en trygg miljö för hunden i ert gemensamma hem.

Jämförpris 459:-/ST

EAN: 3411112169283

Syntetisk kopia av hundens trygghetsferomoner 2%, Isoparaffin-kolväte 48 ml

Ta av korken på refillflaskan och skruva på flaskan på doftavgivaren. Sätt doftavgivaren i översta uttaget på vägguttaget. Flaskan ska hänga nedanför ”bollen” på doftavgivaren. Låt doftavgivaren vara inkopplad hela tiden. Byt Refill varje månad.

Upptäck flera produkter inom

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar