Adaptil Calm On-the-go Halsband

Halsband med feromon, 1 st

269:-

Ord. butikspris 319:-

Tillfälligt slut. Kontakta oss om du vill ha hjälp att hitta en liknande vara.
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från AdaptilAktuella erbjudanden

Halsband för hund från Adaptil. Används för att öka hundens trygghetskänsla både inom- och utomhus och har full effekt redan efter en timme. Halsbandet finns i två olika storlekar för att passa såväl valpar och mindre hundar som de större hundarna.

Storlek: Halsband 46,5 cm, till valpar och mindre hundar med ett halsomfång på upp till 37,5 cm.

ADAPTIL Calm On-The-Go Halsband minskar markant hundens oro och rädsla. Flera vetenskapliga studier visar att hundens egna trygghetsferomoner hjälper hundar i alla åldrar att tydligt minska sina stressnivåer för att snabbare kunna koppla av. ADAPTIL Calm innehåller hundens trygghetsferomoner.Använd vid de situationer hunden upplever oro och rädsla i och utanför hemmet. Använd med fördel förebyggande för att förhindra uppkomst av rädsla eller vid den viktiga träningen för att lära hunden att bättre hantera stressfyllda situationer.Halsband storlek S/M.

Jämförpris 319:-/ST

EAN: 03411112116638

Kategorier:

Djurvård
Hund

Kopia av hundens trygghetsferomon 5%. Hjälpmedel q.s.

Sätt halsbandet runt hundens hals och justera till rätt längd. Halsbandet måste komma nära huden. Gör en "bena" om hunden har tjock päls och placera max 2 fingrar mellan hals och halsband. Klipp bort den överblivna delen av halsbandet så inte hunden kan bita i den. Halsbandet ska alltid vara på din hund (tas endast av vid bad/shamponering).

Upptäck flera produkter inom

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar