ADAPTIL Calm On-The-Go

Halsband med trygghetsferomon 1 st

269:-

Ord. butikspris 319:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från AdaptilAktuella erbjudanden

Används för att öka hundens trygghetskänsla både inom- och utomhus och har full effekt redan efter en timme. Halsbandet finns i två olika storlekar för att passa såväl valpar och mindre hundar som de större hundarna. Storlek: Halsband 70 cm, till medelstora och stora hundar med ett halsomfång på upp till 62,5 cm.

ADAPTIL Calm On-The-Go Halsband minskar markant hundens oro och rädsla. Flera vetenskapliga studier visar att hundens egna trygghetsferomoner hjälper hundar i alla åldrar att tydligt minska sina stressnivåer för att snabbare kunna koppla av. ADAPTIL Calm innehåller hundens trygghetsferomoner. Använd vid de situationer hunden upplever oro och rädsla i och utanför hemmet. Använd med fördel förebyggande för att förhindra uppkomst av rädsla eller vid den viktiga träningen för att lära hunden att bättre hantera stressfyllda situationer. Halsband storlek M/L.

Jämförpris 319:-/ST

EAN: 3411112116614

Kategorier:

Djurvård

Kopia av hundens trygghetsferomon 5%. Hjälpmedel q.s.

Sätt halsbandet runt hundens hals och justera till rätt längd. Halsbandet måste komma nära huden. Gör en "bena" om hunden har tjock päls och placera max 2 fingrar mellan hals och halsband. Klipp bort den överblivna delen av halsbandet så inte hunden kan bita i den. Halsbandet ska alltid vara på din hund (tas endast av vid bad/shamponering).

Upptäck flera produkter inom

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar