ACUVUE RevitaLens

Linsvätska, 300 ml

74:-

Ord. butikspris 135:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från AcuvueAktuella erbjudanden

EXCEPTIONELL DESINFEKTION OCH KOMFORT HELA DAGEN. Multi-Purpose desinfektionslösning rengör, sköljer, desinfekterar, förvarar, tar bort ytbeläggningar inklusive fett och proteiner, och återfuktar. För användare av silikonhydrogel och mjuka kontaktlinser.

Jämförpris 0:45/ML

EAN: 05050474105805

Kategorier:

Linsvätska

Alexidin 0,00016 %; polyquaternium-1 0,0003 % (PQ-1); borsyra; natriumborat-dekahydrat; Tetronic 904; dinatriumedetat (EDTA); trinatriumcitratdihydrat; natriumklorid och renat vatten.

Viktigt – Läs denna bipacksedel noga och bevara den. INSTRUKTIONER FÖR DESINFEKTION AV KONTAKTLINSER 1. Tvätta händerna med varmt vatten och tvål, och torka händerna med en luddfri handduk för att minska risken för infektion. 2. Ta ut kontaktlinserna. Rengör och desinfektera dina linser genom att placera 3 eller flera droppar av lösningen på linsens ena sida. 3. GNUGGA försiktigt utan att använda cirkelrörelser, från mitten ut till kanterna i 2 till 4 sekunder. 4. Vänd på linsen och upprepa steg 2 och 3. 5. SKÖLJ båda sidorna på linsen i 5 sekunder med färsk lösning. Placera linserna i ett rent linsetui och fyll på med lösning. Stäng etuiet så att det sluter tätt. 6. BLÖTLÄGG linserna i minst 6 timmar för desinfektion, rengöring, och borttagning av proteinavlagringar.

Upptäck flera produkter inom

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar