Pureness Premium Research Chagaextrakt

Flytande, 50 ml

219:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från PurenessAktuella erbjudanden
Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Näringsvärde per 2 ml Mängd Betaglukaner 50 mg

Pureness Chaga extrakt är ett kraftfullt, flytande svampextrakt. Vi har bryggt den på finländsk sprängticka (Inonotus Obliquus) som växer vilt på björkar. Chaga har ett positivt rykte bland hälsomedvetna i Norden. Många räknar denna svamp som en äkta superfood, vi med! Svampen växer på trädstammen och är fylld med näring från björken och har länge använts som naturmedel. De flesta chagaprodukter som säljs kommer från Ryssland eller Kanada, men vår chaga skördas uteslutande från björkarna i de finska skogarna. Magnesium, zink, kalcium och selen är bara några av chagans alla näringsämnen. Den har också polysackarider, antioxidanter, flavonoider, mineraler, enzymer och spårämnen som skyddar svampen, och gör att den kan växa i karga förhållanden. Svampen är fulladdad med antioxidanter, vars effekt på kroppen har studerats i många intressanta forskningsprojekt. För att få alla näringsämnen ur sprängtickan har vi dubbelextraherat. Det gör tinkturen mer än sex gånger så potent än vanligt chage-te, så det räcker med en väldigt liten dos!

Jämförpris 4:38/ML

EAN: 07350116310771

Vatten, alkohol (20%), chaga. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderat dos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för små barn. Innehåller avfuktare som får ej ätas.

Droppa en pipett (1 ml) i vatten eller annan vätska, två gånger om dagen. Rekommenderad dos bör ej överskridas.