Make p:rem Safe me. Relief moisture cleansing milk

Ansiktsrengöring 200 ML

Pris online329 krI apotek: 329 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.
Detta är en mjuk rengöringsmjölk som varsamt avlägsnar makeup och andra orenheter. Formulan innehåller sojaprotein och växtextrakt som återfukta och lugnar huden. Den har ett lågt pH på 5,5 som gör den bra även för känslig hud. Innehåller sojaprotein som hjälper till att skapa en tunn film av protein som lämnas kvar på huden och som gör att huden förblir återfuktad även efter rengöring, utan att kännas klibbig.

Innehåller en patenterad formula ""DERMA-CLERA™"" som bistår huden med lugnande effekter. Denna rengöringsmjölk lämnar även känslig hud lugn och balanserad. 

En kokosnötsbaserad sulfat- och växtolja avlägsnar skonsamt föroreningar, döda hudceller och sminkrester från porerna, utan att torka ut huden.

Huvudingredienser och hur de verkar:

. Sojaprotein bistår med dess återfuktande egenskaper.

. Tistelfröolja är en antioxidantrik olja som ger lyster och ökad elasticitet och som i kombination med olivolja gör produkten mindre fet och oljig.

. Olivolja skyddar och balanserar hudens talgproduktion.

. Meadofoam Seed Oil även kallat ""Ängskrasse"" är en stabil fettsyra verkar mjukgörande på huden.

. Cynanchum atratumextrakt har patenterade lugnande effekter, verkar antiinflammatoriskt och verkar utjämnande. Har även positiva effekter på acne.

Formulerad med EWG grönklassade ingredienser, fria från parabener, kisel och syntetiska ingredienser.

Jämförpris 1,65 kr/ML

Lägsta pris de senaste 30 dagarna: 329 kr

EAN: 08809495682621

Populärt just nu

Våra egna vardagshjältar