Lenoites Pure Premium Organic Reusable Rounds Refill

Återanvändbara rengöringspads 5 st

Pris online159 krI apotek: 195 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.

Var snäll mot planeten och din hud med dessa miljövänliga alternativ. Lenoites ekologiska rengöringspads i bambu är gjorda av 100% naturligt material och hjälper till att hålla din hud fräsch och ren. De kan återanvändas upp till 1000 gånger och sedan återvinnas då de är biologiskt nedbrytbara.

Fördelar: • Oavsett om du rengör ansiktet eller applicerar toner är detta miljövänligare än traditionella bomullsrondeller. • Medan vissa rondeller endast fungerar för antingen ansiktsvatten eller ansiktsrengöring, klarar dessa båda. • De har en ögla så att du kan låta dem hängtorka om du önskar. • Den något grövre sidan är bra för att försiktigt avlägsna döda hudceller, men det finns också en mjukare sida för känsliga områden, exempelvis ögonområdet.• När du har slitit ut dom tillräckligt, lägg dem i din kompostbehållare så kommer de att brytas ned biologiskt (det tar i snitt runt 3 månader tills den är helt försvunnen).

Skötsel: Efter att du rengjort ansiktet med rondellerna, skölj rondellerna direkt med vatten. Detta kommer att hjälpa till att ta bort det mesta av produktuppbyggnaden, minska fläckar och förlänga rondellernas livstid. Lägg använda rondeller i en tvättpåse och tvätta tillsammans med din tvätt. Låt självtorka.

Produktdetaljer: Antal: 5 st, Storlek: 14 x 8 mm, Färg: Vit, Tyg: Organic Bamboo Cotton, Certifikationer: GOTS Organic Certified and OEKO-TEX 100 Certified Non-Toxic.

Jämförpris 39 kr/ST

EAN: 07350136850547

Populärt just nu

Våra egna vardagshjältar