Betafem BV Gel

Behandling bakteriell vaginos. 40 g

159:-

Ord. butikspris 199:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Aktuella erbjudanden
Medicinteknisk produkt. Tillverkaren garanterar genom CE-märkning att produkten är säker att använda och uppfyller gällande krav.

BETAFEM™ BV Gel innehåller natriumastodrimer 10 mg/g (1 %), en patenterad dendrimer, som verkar genom att skapa en fysisk barriär som riktar in sig på de skadliga bakterier som orsakar BV. Barriären hindrar de skadliga bakterierna från att fästa vid den vaginala innerväggen, vilket minskar deras möjligheter att växa till samtidigt som det gynnar tillväxt av de ”goda” bakterierna. Det i sin tur hjälper till att normalisera det vaginala pH-värdet och lindrar besvärande lukt och flytningar. Denna produkt är inte ett antibiotikum.

Jämförpris 4:98/G

EAN: 09354505000074

Renat vatten Karbomer homopolymer typ A Natriumhydroxid Natriumastodrimer 1 % w/w Propylenglykol Glycerin Metylparahydroxibensoat Propylparahydroxibensoat Dinatriumdihydratedetat

Behandling: En helt fylld applikator (5 g), appliceras vaginalt en gång dagligen, helst vid sänggåendet, under 7 dagar. Det är viktigt att slutföra alla 7 appliceringar, även om dina symtom försvinner. Förebyggande behandling: En helt fylld applikator (5 g), appliceras vaginalt en gång varannan dag, helst vid sänggåendet.