Priorin Schampo För Normalt/Torrt hår

Stärkande schampo 200 ml

Pris online149 krI apotek: 149 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.

Både ditt hår och din hårbotten utsätts för stora påfrestningar i vardagen. Allt ifrån föroreningar i luften till hårspray, mousse och andra stylingprodukter. För att ditt hår ska kunna bli helt rent behöver det tvättas med ett schampo som har ingredienser som både rengör och vårdar. På så sätt minskar du risken för att det ska upplevas som fett och tyngas ner, och du får dessutom en ren hårbotten.

Priorin® Shampoo är produkten för dig som har hår i behov av extra näring. Schampot Innehåller naturligt hirsextrakt, glykoproteiner och B5-provitamin som stärker, vårdar och återfuktar håret samt gör det rent och fräscht. Särskilt lämpligt som daglig behandling i kombination med 12-veckorsbehandlingen med Priorin® Kapslar.

Priorin® Shampoo rengör skonsamt håret och kan användas varje dag. Massera in hela håret noggrant så löser schampot upp både fett och smuts. Du ökar blodcirkulationen i skalpen vilket i sin tur kan stimulerar hårrötterna på ett positivt sätt. En av nyckelingredienserna i Priorin® schampo är Vitamin B5 som bidrar med näring och fukt till håret. Avsluta gärna med valfritt vårdande balsam och unna dig en hårinpackning då och då så kommer du ha alla förutsättningar för ett välmående hår.

Jämförpris 0,75 kr/ML

Lägsta pris de senaste 30 dagarna: 129 kr

EAN: 06430013130571

Kategorier:

Upptäck flera produkter inom

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar