Nyhet

Better You Premium Kalcium-Magnesium

Kapslar, 60 st

159:-

Kampanj

Gäller t.o.m. 17 augusti

Info

Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Fri frakt

Premium Kalcium-Magnesium innehåller 320 mg kalcium från Aquamin samt 107 mg magnesium från Aquamin och citrat per 2 kapslar. Aquamin™ är ett unikt multimineral komplex från röda havsalger som förser dig med bioaktivt kalcium, magnesium och 72 st olika spårmineraler. De röda havsalgerna kan absorbera både kalcium och magnesium i sina cellväggar. Kompletterad med magnesium från magnesiumcitrat. Premium Kalcium-Magnesium innehåller tre gånger så mycket kalcium som magnesium. Kalcium är den mineral som det finns mest av i vår kropp. Kalcium behövs för att bibehålla normala tänder. Kalcium behövs för att bibehålla normal benstomme. Kalcium bidrar till normal blodkoagulation. Kalcium bidrar till normal neurotransmission. Kalcium bidrar till matsmältningsenzymernas normala funktion. Kalcium har en roll i celldelningsprocessen och cellspecialiseringsprocessen. Kalcium och magnesium bidrar till normal energiomsättning. Kalcium och magnesium bidrar till normal muskelfunktion. Magnesium bidrar till att bibehålla normala tänder. Magnesium bidrar till att bibehålla normal benstomme. Magnesium bidrar till att minska trötthet och utmattning. Magnesium bidrar till elektrolytbalansen. Magnesium bidrar till nervsystemets normala funktion. Magnesium bidrar till normal proteinsyntes. Magnesium bidrar till normal psykologisk funktion. Magnesium har en roll i celldelningsprocessen. Vegan godkänd produkt. Tillverkad i Sverige.

Jämförpris 2:65/ST

EAN: 07350071066195

Info

Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Innehåll per: 2 kapslar DRI* Aquamin 1000 mg ** - varav kalcium (karbonat) 320 mg 40 % - varav magnesium (hydroxid) 22 mg (6 %) Magnesium (citrat) 85 mg (23 %) Totalt elementärt magnesium 107 mg 29 % *Dagligt Referensintag **Referensintag saknas Ingredienser: Aquamin F Kebelco (mineralkomplex), magnesiumcitrat, klumpförebyggande medel (risextrakt blandning), vegetabilisk kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa). Viktigt: Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en mångsidig och varierad kost. Tänk på vikten av en hälsosam livsstil. Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Vid medicinering, rådfråga alltid läkare. Förvaras torrt och svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
Intag 2 kapslar dagligen i samband med måltid. Om du vill undvika den vegetabiliska kapseln så kan innehållet tömmas direkt i vatten eller valfri vätska.