Airnatech Andningsskydd FFP2

Andningsskydd 10 st

159:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Aktuella erbjudanden

Skydda både dig själv och omgivningen med ett FFP2 andningsskydd från Airnatech, ett vikbart engångsskydd tillverkat i fem lager. Andningsskydden är framtagna av svenska legitimerade apotekare. Skyddet är ergonomiskt utformat för att underlätta andning. Airnatech FFP2-mask anpassar sig efter ansiktet och är framtaget för att vara bekvämt att bära och sitta skönt över näsa och mun.

Andningsskyddet filtrerar bort minst 94 % av smuts och främmande små partiklar i luften och skyddar bäraren mot luftburen smitta, partiklar i luft, rökdimmor och aerosoler. Dessa andningsskydd är CE-märkta och godkända enligt den fullständiga europeiska standarden EN149:2001+ A1:2009. Klass FFP2 NR. Förpackningen innehåller 10 st vita andningsskydd. Tillverkat i Spanien.

Jämförpris 15:90/ST

EAN: 08437021365757

Dimensioner: 160*105 mm. Färg: Vit Material: spunbound, melt-blown, high fiber cotton

1. Tvätta händerna med tvål och vatten i 40 sekunder innan du tar på dig ansiktsskyddet.

2. Rör endast ansiktsskyddet i öronöglorna.

3. Placera ansiktsskyddet med texten utåt över mun, näsa och haka utan för mycket utrymme mellan ansiktsskydd och ansikte.

4. Placera öronöglorna bakom öronen.

5. Kläm åt näsbygeln över näsan så att ansiktsskyddet sitter stadigt mot ansiktet.

Kontrollera att masken är oskadad innan du använder den. Tas av genom att lyfta bort skyddet med banden, undvik att röra skyddet. Kasseras i en behållare med lock efter användning.