Medela Swing Maxi Flex Elektrisk dubbelbröstpump

1 st

2599:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från MedelaAktuella erbjudanden
Medicinteknisk produkt. Tillverkaren garanterar genom CE-märkning att produkten är säker att använda och uppfyller gällande krav.

Alla mammor är unika. Formen på dina bröst är unik och kan ändras under amningsperioden. PersonalFit Flex™ brösttratt har en mjuk kant, vid öppningsvinkel och oval form för en bekvämare pumpning och optimerad mjölkproduktion. Med denna brösttratt kan du enkelt hitta en bekväm och effektiv pumpningsposition. I storleksguiden på www.medela.se/storleksguide hjälper vi dig hitta rätt storlek om de medföljande storlekarna (21 mm och 24 mm) inte passar. Valet av brösttrattsstorlek är avgörande för lyckad pumpning. Detta är en medicinteknisk produkt. Medelas forskning har visat att den unika kombinationen av dubbelpumpning med Medela 2-Phase Expression®-teknik ger mer mjölk med ett högre energiinnehåll jämfört med urpumpning från ett bröst i taget. När ditt barn tar suggrepp suger det inledningsvis snabbare för att få igång mjölkflödet och sedan långsammare för att amma. Medela 2-Phase Expression®-tekniken efterliknar detta instinktiva sugmönster för en mer naturlig och bekväm pumpning.

Jämförpris 2599:-/ST

EAN: 07612367056403

1 st. Motorenhet, 2 st. PersonalFit Flex brösttratt 21 mm, 2 st. PersonalFit Flex brösttratt 24 mm, 2 st. Anslutningsenhet, 2 st. Bröstmjölksflaska 150 ml, 2 st. Ventilmembran, 2 st. Flerfunktionslock, 2 st. Flaskhållare, 1 st. Slang, 1 st. Nätadapter, 1 st. Bruksanvisning, 1 st. Snabbguide.

För effektiv pumpning flera gånger dagligen Detta är en medicinteknisk produkt. Avsedd användning och indikationer för bröstpumpar: Bröstpumpar är avsedda att användas av ammande kvinnor i sjukhus- eller hemmamiljö för att pumpa ur mjölk från bröstet. Bröstpumpar kan användas för att mildra symptom vid mjölkstockning genom att mjölk pumpas ur från bröstet. Vid mastit används bröstpumpar för att främja läkningsprocessen genom att pumpa ut bröstmjölk från det inflammerade bröstet. Bröstpumpar kan användas för att lindra ömma och spruckna bröstvårtor och att dra ut plana eller inåtvända bröstvårtor. Bröstpumpar gör det också möjligt för mammor att ge bröstmjölk till barn som inte kan amma direkt från bröstet av olika orsaker, t.ex. vid problem med sugtag, gomspalt eller till för tidigt födda barn.