Biosynex COVID-19 antikroppstest

Antikroppstest Covid-19, 1 st

189:-

Ord. butikspris 249:-

Tillfälligt slut. Kontakta oss om du vill ha hjälp att hitta en liknande vara.
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Aktuella erbjudanden
Medicinteknisk produkt. Tillverkaren garanterar genom CE-märkning att produkten är säker att använda och uppfyller gällande krav.

Testresultatet kan inte användas somreseintyg.

Biosynex COVID-19 Antikroppstest för påvisning av antikroppar mot Covid-19 (SARS-CoV-2) eller efter vaccination*. Testsvar efter 10 minuter. Biosynex COVID-19 antikroppstest är ett CE-märkt medicintekniskt IVD hemtest för påvisning av antikropparna IgG- och IgM-antikroppar mot Covid-19 (SARS-CoV-2). Testet är snabbt, smidigt och testresultat erhålles efter 10 minuter. Kräver ingen utbildad vårdpersonal eftersom provtagning sker enkelt med en droppe blod från fingret och resultat erhålles smidigt på 10 minuter. Testet passar att ta såväl i hemmet som på arbetsplatsen.

- Testsvar efter 10 minuter

- Godkänd att användas som självtest/hemtest av allmänheten

- Enkel att använda och kräver ingen utbildad vårdpersonal

- Testet kan detektera om du har utvecklat antikroppar efter vaccination*

- Antikroppstestet detekterar de idag kända mutationerna

- Specificitet för antikroppen IgG 99,46%, Sensitivitet IgG 100%

- Specificitet för antikroppen IgM 99,19%, Sensitivitet IgG 92,63%.

Detta självtest visar om du tidigare har varit i kontakt med det virus som orsakar sjukdomen COVID-19 och utvecklat antikroppar.

*Antikroppstestet detekterar antikroppar mot det så kallade Spikeproteinet (Spike protein reception binding domain (RBD). Spikeproteinet är ett yttre protein som används av SARS-CoV-2 viruset så att det kan binda till en humancell och infektera en människa. De idag tillgängliga vacciner som finns på marknaden har designats för att trigga igång en immunförsvarsrespons mot Spikeproteinet. Därför är det sannolikt att detta antikroppstest kan detektera ditt immunförsvars respons till ett vaccin.

Jämförpris 249:-/ST

EAN: 03532678590813

•Tvätta händerna med varmt vatten innan testet och torka dem ordentligt. Varmt vatten förbättrar cirkulationen vid fingertopparna.

• Du kan låta din hand hänga i ungefär en minut längs kroppen så att mer blod kan strömma in i den. Vi rekommenderar att du sticker din vänstra hand för en högerhänt person och din högra hand för en vänsterhänt person.

• Det är bäst att sticka fingertoppen på sidan: där finns det mest blod och är lägst känslighet. Undvik områden där huden är tjockare och därför svårare att sticka.

• Det kan hända att en droppe inte bildas direkt. I detta fall bör du vänta ett tag och massera fingret lätt, från basen till punkteringsplatsen.

• Bilda en stor droppe blod vid fingertoppen. På så sätt fylls pipetten med blod enkelt och snabbt.

Detta självtest avgör om du tidigare har varit i kontakt med det virus som orsakar sjukdomen COVID-19 och utvecklat antikroppar. Biosynex COVID-19 antikroppstest kan identifiera individer som inte är medvetna om att de har smittats, antingen för att de aldrig har utvecklat symtom eller för att de har symtom som aldrig har diagnostiserats ordentligt. Detta innebär att självtest kan identifiera tysta infektioner, hos de som har varit sjuka men har återhämtat sig.

Detta test är endast avsett för vuxna eller under vuxenövervakning om det utförs på ett barn. Självtestet ger i de flesta fall ett positivt resultat efter 13 dagars symtom om man utsatts för COVID-19. Ett negativt resultat med COVID-19-test hos en symptomatisk individ utesluter inte COVID-19-infektion. Om symtom som tyder på COVID-19 är närvarande bör ett negativt resultat följas upp med ett andra test 11 dagar efter det första testet. Detta självtest upptäcker inte förekomsten av själva COVID-19-viruset, men det detekterar svaret från en patients immunsystem mot COVID-19-viruset, dvs huruvida man utvecklat antikroppar eller ej.

• Detta test ska inte frysas och bör lagras på en torr plats mellan 2°C och 30°C. • Testkassetten ska förvaras i den förseglade påsen tills den används. • Använd inte självtestet efter det utgångsdatum som anges på foliepåsen och på utsidan av kartongen.