YOPE Universal Cleaner French Lavender

Universalrengöring 750 ml

Pris online69 krI apotek: 69 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.

Fransk lavendel naturligt allrengöringsmedel. Certifierad organisk universell sprayrengöring med den eleganta doften av fransk lavendel. Rengör en rad ytor inomhus och utomhus med naturliga ekologiska ingredienser. Med en blommig doft som är fräsch och elegant. YOPE French Lavender Natural All-Purpose Cleaner kan effektivt ersätta många olika rengöringsprodukter för att förenkla ditt liv och göra städningen av huset och trädgården enklare och roligare. Innehåller naturliga rengöringsmedel som enkelt rengör keramik, rostfritt stål, plast och emaljytor i och utanför hemmet. Det är säkert för miljön och miljömärkt. Doften av fransk lavendel parfymerar luften med sin eleganta blomdoft. Vår formel är säker för alla i hushållet, inklusive spädbarn och husdjur. Orsakar inte irritation eller allergi. Natural All Purpose Cleaner French Lavender. Innehåller inget klor, inga optiska vitmedel, inga SLES, PEG, SLS. Naturligt allrengöringsmedel för rengöring av alla typer av ytor i kök, badrum, på balkongen och terrassen. Doftar fransk lavendel. Avsedd för rengöring av keramik, emalj, rostfritt stål och plastytor. Lämnar inga ränder, förhindrar ansamling av damm, har antistatiska egenskaper. Tack vare en specialutvecklad blandning av aromer lämnar den rengjorda ytor med en elegant och fräsch fransk lavendeldoft.


FÖRVARA: Förvara rengöringsmedlet i tättsluten originalförpackning, torrt, vid en temperatur från 5°C till 30°C. Skydda mot sol och värme. Häll inte på ersättningsförpackningen. VARNING: Orsakar allvarlig ögonirritation. Läs etiketten före användning. Använd skyddshandskar / skyddskläder / ögonskydd / ansiktsskydd. Tvätta händerna noggrant efter användning. Om medicinsk rådgivning behövs, ha produktbehållare eller etikett till hands.


VID KONTAKT MED ÖGONEN: Skölj försiktigt med vatten i flera minuter. Ta bort eventuella kontaktlinser och om de är lätta att ta bort. Fortsätt skölja. Om ögonirritation kvarstår: kontakta läkare. Förvara utom räckhåll för barn. Blanda inte olika rengöringsmedel. Undvik att andas in sprayad produkt. Släng behållaren till lämpligt märkta återvinningskärl. 

Jämförpris 0,09 kr/ML

EAN: 05905279370142

Populärt just nu

Våra egna vardagshjältar

Kronans Apotek Paddelborste

Hårborste 1 st

Pris online45 kr