Peter Thomas Roth Vital-E Microbiome Age Defence Eye Cream

Ögonkräm, 15 ml

Pris online579 krI apotek: 695 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.
En åldersförebyggande ögoncreme som synbart hjälper till att förbättra hudens skyddsbarriär och stödja dess naturliga mikrobiom, en osynlig barriär som skyddar huden mot för tidigt åldrande orsakat av skadlig miljöpåverkan. Bygger på innovativ Gamma E Antioxidant-teknologi, prebiotiska och probiotiska ingredienser.
Fantastiska resultat.
Motverkar kråksparkar, fina linjer, rynkor och mörka ringar under ögonen. Hjälper till att skydda och förbättra hudens naturliga mikrobiombarriär och förhindra fuktförlust.
Innehåller bl a.
Gamma E Antioxidant-teknologi – en effektiv antioxidant effekt som bidrar till att förbättra och synbart motverka kråksparkar, fina linjer, rynkor, minskad spänst och mörka ringar som orsakas av skadlig miljöpåverkan.
3 % extrakt från ”Butterfly Ginger”-roten – hjälper till att synbart avlägsna orenheter från hud som utsätts för blått ljus från tekniska enheter.
Pre/Pro-BioDefense-komplex – en blandning av prebiotiska och probiotiska ingredienser som synbart hjälper till att balansera, skydda och förbättra mikrobiomhälsan.
Fensebiome™-peptid – en heptapeptid som synbart bidrar till att förbättra mikrobiomhälsan och förhindra fuktförlust.
Syn®-Eye komplex – bidrar till att återfukta och synbart släta ut huden i området runt ögonen.
Koffein – bidrar till att synbart eliminera svullnader (påsar) under ögonen.

Jämförpris 43 kr/ML

EAN: 00670367935491

Populärt just nu

Våra egna vardagshjältar