Neutral Flytande Tvål

Handtvål 250 ml

25:-

Ord. butikspris 25:90

Fri frakt
Finns i webblager.
Fler produkter från NeutralAktuella erbjudanden

Neutral Flytande tvål Original 250 ML är tvålen för hela familjen! Den passar alla hudtyper, och innehåller en formula som är framtagen för att passa känslig hud. Tvålen är helt oparfymerad och innehåller varken färgämnen eller alkohol. Men den är fortfarande tuff mot bakterier och smuts – bara extra snäll mot huden.

Den har en nedbrytningsbar formula, är dermatologiskt testad och rekommenderas av Astma & Allergiförbundet. Den är även Allergi Certified. Neutral Flytande tvål är Svanenmärkt.

Neutral flytande handtvål är återfuktande för huden, vid varje användning. Att tvätta händerna och hålla sig ren är viktigt för alla familjemedlemmar. Med Neutral handtvål rengörs händerna skonsamt men effektivt. Handtvätt omfattar dock även handlederna så glöm inte att tvätta noggrant. Neutral handtvål går även att använda på hela kroppen.

Neutral har funnits i över 40 år. I takt med att känslig hud och hudallergier ökar bland både barn och vuxna, har vi jobbat på att ta fram ett gediget utbud av hushållnings- och personliga hudvårdsprodukter som är snälla mot huden och passar för alla i familjen. Våra produkter är uppbackade av experter och eftersom vårt fokus ligger på skonsamma ingredienser hjälper Neutral till att minimera riskerna för hudallergier, utan att göra avkall på produktens effekt. Vi har som mål att göra det enkelt att ta hand om huden oavsett hudtyp.

Jämförpris 0:10/ML

EAN: 08710908412691

Upptäck flera produkter inom

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar