Monkids Järn Tonår Persika

Mjuka och tuggbara vitaminer 60 st

Pris online149 krI apotek: 159 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.

Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Monkids Järn Tonår Persika är en god, tuggbar gummy som ger ett tillskott av järn. Den mjuka gummyn är anpassad till tonåringar (från 12 år) och har en naturligt god smak av persika. Järn bidrar till normal kognitiv utveckling hos barn Produkten innehåller järn för att hålla energinivån uppe. Järn bidrar till normal bildning av röda blodkroppar och hemoglobin. Järn bidrar till att minska trötthet och utmattning. Menstrationer kan bidra till en minskad järnnivå.


Monkids Järn Tonår Persika är inte ett läkemedel utan ett kosttillskott. Om din tonåring har konstaterad järnbrist bör du rådgöra med BVC eller läkare om Monkids Järn Tonår är ett alternativ. Om du misstänker att ditt barn lider av järnbrist bör du också kontakta BVC eller läkare för att få det konstaterat. Monkids Järn Tonår Persika är fri från artificiella sötningsmedel, glutenfri och laktosfri. Produkten är vegansk. Produkten kan kombineras med alla produkter i Monkids tonårsserie. Morot, färgtistel och äpple, ger produkten dess fina färg. 60 gummies/tuggtabletter per burk. 2 gummies/tuggtablett per dag. Svensktillverkad.

Jämförpris 2,48 kr/ST

EAN: 07350027854623

Populärt just nu

Våra egna vardagshjältar