20%
Nyhet

Holistic D3-vitamin droppar

Kosttillskott 50 ml

Kampanjpris

Online:143,20 krGäller t.o.m. 28 maj
Ord. pris online: 179 kr
Pris i apotek: 179 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.

Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Holistic D3-vitamindroppar för vuxna och barn i droppform utan tillsatta smakämnen eller sötningsmedel. 

Bidrar till immunsystemets, musklernas och benstommens normala funktion
Lätt att dosera, 300 IE (7,5 µg) per droppe
Rena D3-droppar utan tillsatta smakämnen, sötningsmedel eller aromer
I olivolja för optimalt upptag

Holistic D3-vitamindroppar för vuxna och barn i droppform utan tillsatta smakämnen eller sötningsmedel. Holistic D3-vitamindroppar innehåller 300 internationella enheter per droppe (7,5 µg) vilket gör att du enkelt kan dosera precis den mängd du önskar. 

Eftersom D-vitamin är fettlöslig och behöver fett för att tas upp i kroppen på bästa sätt har vi i denna produkt lagt vitaminen i olivolja, vilket säkerställer kroppens upptagningsförmåga oavsett om du tar de med mat eller på fastande mage. Denna produkt innehåller inga onödiga tillsatser, smakämnen eller aromer. Vi har valt att endast använda ren ekologisk olivolja, D-vitamin och ett naturligt antioxidantmedel som säkrar produktens hållbarhet och kvalitet. Dropparna kan med fördel blandas i smoothies eller mat som gör den lätt att ta.

Under höst- och vintermånaderna, då solen står lågt, måste vi i hög grad förlita oss på vårt kostintag eller användningen av kosttillskott för att tillgodose vårt behov av D-vitamin. D-vitamin bildas naturligt i vår kropp när huden exponeras för solljus, men det är värt att notera att användning av solskyddsfaktor och täckande kläder kan markant minska kroppens förmåga att producera D-vitamin på egen hand. 

D-vitamin bidrar bland annat till immunsystemets, musklernas och benstommens normala funktion, till att bibehålla normala tänder, normalt upptag av kalcium och fosfor och normala kalciumnivåer i blodet.

EAN: 07350012338077

Populärt just nu

Nyhet

Decubal Hydrating Body Spray 200 ml

200 ml

Pris online149 kr

Våra egna vardagshjältar