BABOR Pre- & Probiotic Moisture Glow Routine Set

Hudvårdsrutinen med naturligt ursprung 52 ml

Pris online420 krI apotek: 495 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.
CLEANFORMANCE SET: 
Hudhälsa i fokus med den här vegana hudvårdsrutinen baserad på hela 98 % ingredienser av naturligt ursprung. Aktiv hudvård som bygger en stark barriär och boostar en hälsosam hud med pre-och probiotika komplex. Produkter som ger huden en daglig fuktboost, förebygger hudåldrande och ger naturliga lyster.

Clay Multi-Cleanser 20ml
Multifunktionell rengöringslera och mask, två-i-ett. Mild ansiktstvätt som tar enkelt bort make-up och överflödig talg. Perfekt som djuprengörande mask för att rengöra mer på djupet och göra porerna mindre framträdande.
Moisture Glow Serum 10ml
Ett serum som ger huden en direkt återfuktande och lystergivande effekt. Huden ser jämnare och fräschare ut på ett ögonblick. För en hud med hälsosam lyster! Återfuktande med hyaluronsyra och lystergivande tack vare ljusreflekterande pigment. Berikad med stärkande pre- och probiotika och barkextrakt från rödlönn för ett antioxidantskydd.
Awakening Eye Cream 7ml
Återfuktande ögonkräm som har en lystergivande och uppiggande effekt på hela ögonkonturen. Hjälper till att minska påsar och dölja mörka ringar under ögonen. Toppad med ett komplex av pre- och probiotika stärker hudbarriären och förbättrar hudens motståndskraft.
Moisture Glow Cream 15ml
Återfuktande och lystergivande på ett ögonblick när den här snabbabsorberande krämen smälter in i huden. Berikad med stärkande pre- och probiotika och skyddande barkextrakt från rödlönn.

Jämförpris 10,31 kr/ML

EAN: 4015165365358

Populärt just nu

Våra egna vardagshjältar