BABOR Hydro Filler Routine Set

Återfuktande hudvårdsrutin 48 ml

Pris online495 krI apotek: 565 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.
DOCTOR BABOR HYDRO SET
Återfuktande hudvårdsrutin för daglig påfyllning av fukt. Med sina lätta texturer tas produkterna upp på ett ögonblick av huden och ger en intensivt återfuktad, fylld och fräsch hud. Grundläggande hudvård som passar alla hudtyper.

Detox Lipo Cleanser 20ml
Djuprengörande balm som smälter i kontakt med huden och förvandlas till en rengöringsmjölk i kontakt med vatten. Innehåller ett detox-komplex med bioflavonoider av citron, broccoli och aloe vera som skyddar huden mot miljörelaterad stress och fria radikaler.
Hyaluronic Acid Ampoules 3x2ml
Superserum som innehåller 8 olika hyaluronsyror och tripeptider som återfuktar intensivt alla hudlager. Så många olika storlekar av hyaluronsyra ger en överlägset bättre fuktbindande funktion och längre återfuktande effekt.
Eye Cream Day 7ml
Ögonvård för dagen med niacinamid, koffein och högteknologiska pigment som boostar mikrocirkulationen, döljer fina linjer och skyddar den ömtåliga huden kring ögonen. Uppgraderad med peptider som förbättrar hudens elasticitet och hydro-filler ger en omedelbar utslätande effekt, tack vare intensiv återfuktande och fuktbindande effekt.
Hyaluron Cream 15ml
Återfuktande ansiktskräm med lätt textur som ger huden en daglig fuktboost med direkt återfuktande effekt och 24-timmars depåeffekt. Innehåller trippelverkande hyaluronsyra och ett naturligt återfuktande komplex som hjälper till att öka hudens fuktnivåer samt HY-3 peptider som förbättrar hudens förmåga att bevara fukt.

Jämförpris 12,56 kr/ML

EAN: 4015165365341

Populärt just nu

Våra egna vardagshjältar