Waterful Baby Wipes

Plastfria våtservetter, 3x60 st

99:-

Tillfälligt slut. Kontakta oss om du vill ha hjälp att hitta en liknande vara.
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från WaterfulAktuella erbjudanden


PERFEKTA FÖR KÄNSLIG HUD: Ditt barns hud förtjänar det bästa. Våtservetter från Waterful är ekologiska och tillverkas av naturligaförnybara växtkällor. Våra oparfymerade våtservetter är allergivänliga och dermatologiskt testade, vilket säkerställer att de är lämpliga för användning på för tidigt födda barns hud och perfekta för nyfödda småbarn.

 

100 % PLASTFRIA VÅTSERVETTER: Var en del av lösningen,inte en del av miljöförstöringen. Varje våtservett består av en blandning med 50 % cellulosa och 50 % trämassa, vilket gör dem 100 % biologiskt nedbrytbara och 100 % komposterbara – till och med förpackningen går att återvinna!

 

99,9 % VATTEN + TVÅ INGREDIENSER: Våra doftfriavåtservetter har inget att dölja. De består till 99,9 % av renat vatten, en gnutta naturligt fröextrakt från citrus grandis (grapefrukt) och natriumbensoat– ett salt av bensoesyra som finns naturligt i tranbär, katrinplommon, kanel och äpplen.

 

33 % STÖRRE SERVETTER: Större våtservetter betyder färre våtservetter.

Jämförpris 0:55/ST

EAN: 05391537790027

<p>Aqua 99,9% Citrus Grandis (Grapefruit) seed extract*, Sodium Benzoate. *Innehåller spår av Benzalkonium Chloride<br></p>

Använd servetterna inom 16 veckor från att förpackningen öppnats. Återslut förpackningen med etiketten efter varje användning.