Vidilab Kollamasken Smådjur

Avföringsprov, 1 st

329:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Aktuella erbjudanden

Ett praktiskt avföringsprov för mask. Passar hund och katt, men kan även användas för andra smådjur såsom gnagare och fåglar. Innehåller ett komplett kit med provtagningspåse, engångshandskar, instruktioner och avmaskningstips. Ej för bandmask.

kollamasken smådjur är en låda som innehåller allt du behöver för att få ett snabbt svar på hur parasitläget är i ditt djur. Ett snabbt, prisvärt och säkert sätt. Sveriges ledande laboratorium inom träckprovsdiagnostik svarar för kvaliteten. kollamasken smådjur är ett provtagningskit för mask hos hund och katt men kan även användas för andra smådjur såsom gnagare och fåglar.

Jämförpris 329:-/ST

EAN: 7350026690116

I träckprovet kan ägg från spolmask och hakmask samt eventuella koccidier upptäckas. Hos kanin och marsvin kan även springmaskägg påvisas med denna metod. Träckprov är inte en säker metod för att påvisa bandmask men om man ser ett misstänkt bandmasksegment i avföringen kan man skicka med det i en separat plastpåse och kostnadsfritt få hjälp med att avgöra vad det är. Asken innehåller: följesedel, provrör, spatel, engångshandskar, instruktionsbroschyr med avmaskningstips. Instruktion för när och hur man samlar träck följer med i provboxen. Giardia- och lungmskundersöknig kan begäras som tillägg mot extra kostnad. För provtagningsinstruktion, se följesedeln. Provet analyseras samma dag som det kommit till laboratoriet och svaret skickas senast påföljande dag. Svar sker med e-post eller brev. Förpackningen är en returförpackning med portot betalt. Kostnaden för analysen är inkluderat i priset.

Upptäck flera produkter inom

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar