Scholl Sulor Sport Woman

Iläggssula, 1 par

165:-

Ord. butikspris 199:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från SchollAktuella erbjudanden

Iläggssulan Sport Woman från Scholl passar perfekt för dig som går, springer och idrottar. och vill ha ett långvarigt stöd som dämpar stöten när fötterna träffar underlaget. Huvudsakligen utformad för kvinnor.

Scholl Gel Activ Sport Woman är gel-inlägg som absorberar stötar och hjälper till att minska belastning som uppstår när du går, springer, tränar och idrottar. Inläggen ger stöd för fotvalvet, bra dämpning och är utvecklade för att passa med sportskor. Scholl Gel Activ Sport har en blå Ultra Soft Blue Gel Heel Pad som ger bra stötdämpning och minskar påfrestningen på kroppens leder. Inläggets hålfotssupport ger stöd och sidledsstabilitet. Lindrar tryck under foten och ger bästa möjliga tryckfördelning. Passar storlek 35,5-40,5.

Jämförpris 99:50/ST

EAN: 05052197039498

Klipp till inlägget om det behövs för att det ska passa. Klipp i så fall längs den kontur som matchar din storlek, eller använd den befintliga innersulan som mall. För bästa resultat bör du byta ut de befintliga innersulorna mot Scholl GelActiv-inläggen, som ska placeras med GEL-sidan NEDÅT. Byt ut inläggen när de börjar se slitna ut. Rekommendationen är att byta dem var sjätte månad

Upptäck flera produkter inom

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar