Medela

Calma med flaska 150 ml

149:-

Ord. butikspris 179:-

Fler produkter från MedelaFinns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek

En ny typ av nappflasknapp, speciellt framtagen för bröstmjölk. Poängen är att nu kan barnet suga naturligt, precis på samma sätt som när det ammas, även när det matas med flaska. Den nya dinappen gör barnet lugnt och avslappnat både under och efter matningen.

- Enklare att växla mellan bröst och flaska - En enda storlek och form: passar alla - Säker matning – barnet sväljer inte luft under matningen - BPA-fri och tillverkad i Schweiz – säker för dig och ditt barn Medela Calma är utformad för att vara ett alternativ till amning för kvinnor som vill mata sina barn med bröstmjölk. Den har utvecklats i samarbete med amningsexperter från Hartmann Human Lactation Research Group vid University of Western Australia. Med Calma kan ditt barn suga, svälja och andas på liknande sätt som vid bröstet: - barnet kan dricka, pausa och andas i en naturlig och lugn rytm, liknande som vid bröstet - barnet måste skapa ett vakuum för att mjölkflödet ska starta, som vid amning - barnet kan upprätthålla sitt naturliga sugbeteende, vilket gör det enklare att växla från bröstet till Calma och tillbaka till bröstet igen Fördelar med Calma Calma är utformad för att kunna anpassas allt eftersom barnet växer och behoven förändras. Calma-napparna hjälper barnet att

Jämförspris 179:-/ST

EAN: 07612367022224

1 st. Calma matningsnapp för utpumpad bröstmjölk, 1 st. Bröstmjölksflaska 150 ml, 1 st. Flerfunktionslock.

En storlek som passar under hela amningsperioden. Nappen bör bytas ut med regelbundet intervall. Calma är avsedd för att ge bröstmjölk till friska fullgångna barn. Calma är inte avsedd för mjölkersättning. Med Calma kan ditt barn behålla det naturliga sugbeteende som det har lärt sig vid bröstet. Om du använder en traditionell flasknapp skulle ditt barn behöva lära sig en helt ny teknik. För att undvika att ditt barn blir förvirrat rekommenderar Medela att enbart Calma används redan från det första tillfället som du ger barnet utpumpad bröstmjölk. Om ditt barn redan har använt en annan typ av napp bör du vara medveten om att Calma fungerar annorlunda. Med Calma styrs mjölkflödet av samspelet mellan ditt barns sugbeteende och kontrollsystemet för mjölkflödet. Detta fungerar helt annorlunda än traditionella nappar – du kan behöva en del tålamod. Du kan använda Calma i kombination med Medelas bröstmjölksflaskor.

Upptäck flera produkter inom

Nappflaskor & Dinappar