Eyeliner

Att använda eyeliner kan rama in ögonen på ett snyggt sätt och ge en intensivare look. Ögonpennor är lätta att applicera och håller hela dagen. Välj om du vill lägga skarpa linjer eller en mer sotad look och hitta den bästa eyelinern för dig. Här hittar du vårt sortiment av flytande eyeliner, inliner och kajalpennor. Använd filtreringen för att underlätta din sökning.

Läs mer

Hur får jag till den perfekta eyelinern?

Att få till en jämn och fin vinge med sin eyeliner är inte det lättaste. Ibland krävs det flera försök innan man får resultatet man är ute efter. Hitta en skön plats framför en spegel med bra ljus och se till att välja en så kladdfri eyeliner som möjligt. Här kommer några steg som kan underlätta vägen till den perfekta vingen.

  • Innan du börjar med din eyeliner, se till att böja dina ögonfransar. På så sätt riskerar du inte att kladda ut eller förstöra din ögonmakeup.
  • Som steg ett, börja med att lägga eyeliner hela vägen längs fransraden.
  • Fortsätt med att måla underkanten på din vinge som fortsätter från underkanten av eyelinern du målat vid vid fransraden. Om du är osäker på hur det kommer bli, markera med en ljusare ögonpenna innan som du kan följa som mall.
  • Som sista steg, fyll i det området som blir tomt från eyelinern på fransradens överkant som du målade i första steget – och bilda din vinge.
  • Om du tycker det är svårt, använd något föremål med en skarp linje som du kan följa för att få ett jämnt resultat.

Här kan du se hela vårt sortiment för makeup för ögon.

Filtrera produkter

Visar 9 produkter